Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

August MR260 - Bluetooth Πομπός & Δέκτης Κριτική

Posted by mlabropoulos 12/05/2021 0 Comment(s)

August MR260: 2-σε-1 Bluetooth Stereo Audio Πομπός / Δέκτης

 

Η August είναι μία εταιρία που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα με αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα εικόνας & ήχου, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και εξαιρετικά προσαρμογείς Bluetooth.

 

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Bluetooth audio πομπός & δέκτης August MR260. Με την λειτουργία πομπού, μπορείτε να συνδέσετε ακουστικά Bluetooth και ηχεία με συμβατικές πηγές ήχου, καθώς το MR260 μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε υποδοχή ακουστικών 3,5 mm ή εξόδου ήχου και να στείλει στερεοφωνικό ήχο μέσω Bluetooth.

 

Για λειτουργία δέκτη, μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά ή τα ηχεία που δεν είναι Bluetooth σε μια τηλεόραση Bluetooth, smartphone ή tablet, συνδέοντας απλώς το καλώδιο ήχου τους στο MR260.

 

 

Στο αυτοκίνητο

 

Η σύνδεση του MR260 στην υποδοχή 3,5 mm του car stereo, σας επιτρέπει να συνδέσετε το Smartphone σας μέσω Bluetooth στο σύστημα ηχείων του αυτοκινήτου σας!

 

 

Στην τηλεόραση

 

Αποκτήστε το πλήρες ασύρματο πλεονέκτημα των ηχείων Bluetooth και των ακουστικών μέσω της τηλεόρασής σας. Το MR260 μπορεί να συνδέσει την υποδοχή ακουστικών της τηλεόρασης ή την έξοδο ήχου και να στείλει τον ήχο ασύρματα σε ακουστικά ή ηχεία, χωρίς να χρειάζεται να τα συνδέσετε στην τηλεόραση.

 

 

Αυτόματη επανασύνδεση

 

Το MR260 είναι ένα μικρό κουτί που χωράει εύκολα πίσω από την τηλεόρασή σας. Μόλις συνδεθεί με τα αγαπημένα σας ακουστικά ή ηχεία, θα επανασυνδεθεί αυτόματα όποτε βρίσκονται εντός εμβέλειας.

 

 

 


Πηγή: IPTVSAT.gr

Άρθρο: Περικλής Παντολέων


 

Leave a Comment