Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

August DA100D DVB-T & DVB-T2 - Φορητή Τηλεόραση 10.1" Κριτική

Posted by mlabropoulos 12/05/2021 0 Comment(s)

August DA100D: Φορητή τηλεόραση 10.1” DVB-T/T2 με HDMI, Η265

 

Η August είναι μία εταιρία με έδρα την Αγγλία και αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα εικόνας, ήχου, ασύρματα και smart!

 

Ένα από τα εν λόγω προϊόντα, είναι και η φορητή τηλεόραση DA100D στις 10.1 ίντσες, με την οποία μπορείτε να λαμβάνετε τα επίγεια ψηφιακά (και αναλογικά) κανάλια, να κάνετε εγγραφή προγραμμάτων σε USB stick, αλλά και αναπαραγωγή αρχείων βίντεο, μουσικής και φωτογραφιών (media player).

 

Η συγκεκριμένη φορητή τηλεόραση, παρέχει ανάλυση 1024×600 pixels, ενώ υποστηρίζει τόσο τα ψηφιακά standards DVB-T/T2 όσο και τα αναλογικά PAL. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λαμβάνετε όλα τα ψηφιακά κανάλια της περιοχής σας όπου κι αν βρίσκεστε, καθώς μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας την τηλεόραση και να την τοποθετείτε είτε σε οριζόντια επιφάνεια είτε ακόμη και σε τοίχο. Να σημειωθεί ότι η τηλεόραση συνοδεύεται τόσο από μία τηλεσκοπική κεραία, όσο και από μία φορητή εξωτερική μίνι κεραία για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Σαφώς η DA100D συνοδεύεται από IR τηλεχειριστήριο πλήρους ελέγχου, με αποτέλεσμα να έχετε μία πλήρη συσκευή τηλεόρασης, οπουδήποτε επιθυμείτε να κάνετε χρήση!

 

 

Περιγραφή - Συνδέσεις

 

 

 

 

 

Από πλευράς συνδέσεων, η τηλεόραση διαθέτει είσοδο κεραίας, mini HDMI 1.4a, υποδοχή Micro SD έως 32 GB, USB 2.0, έξοδο ακουστικών, είσοδο AV IN (mini jack) και την υποδοχή για το παρεχόμενο εξωτερικό τροφοδοτικό.

 

 

Οι συνδέσεις βρίσκονται στη μία πλευρά της τηλεόρασης, ενώ στο επάνω μέρος διατίθεται 10 πλήκτρα πλήρους ελέγχου της συσκευής.
Στην πίσω πλευρά βρίσκουμε επίσης και 2 ενσωματωμένα ηχεία 1.5W / 8 Ω για στερεοφωνικό ήχο.

 

 

Η πίσω πλευρά διαθέτει υποδοχές για τοποθέτηση της τηλεόρασης σε κάθετη επιφάνεια, πχ σε τοίχο.

 

 


 

Μπαταρίες

 

Η τηλεόραση DA100D δέχεται 6 x AA 1.2V επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με χωρητικότητα 2800 mAh και αυτονομία μέχρι και 1,5 ώρα!

 

 

Στη συσκευασία θα βρείτε – εκτός από την φορητή τηλεόραση 10.1 August DA100D – τροφοδοτικό AC / DC για φόρτιση, τηλεσκοπική κεραία, εξωτερική κεραία με μαγνήτη, τηλεχειριστήριο, βάση, καλώδιο mini HDMI σε HDMI και οδηγίες χρήσης.

 

 

 


Πηγή: IPTVSAT.gr

Άρθρο: Περικλής Παντολέων


 

Leave a Comment