Χρησιμοποιούμε τα cookies για αυτό το site για να λειτουργήσει σωστά. Λόγω της νομοθεσίας της ΕΕ θα πρέπει να ζητήθει η συγκατάθεσή σας.
Κάνοντας χρήση του site μας, αποδέχεστε τους όρους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Αποστολές & Μεταφορικά

Το sat-center.gr απευθύνεται και εξυπηρετεί πελάτες από όλο τον κόσμο. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος, το βάρος των αντικειμένων και τον προορισμό. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσο το δυνατόν πιο δίκαια.


Μπορείτε, επίσης, να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την έδρα μας, χωρίς καμία επιβάρυνση. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, για αγορές άνω των 100,00 € (χωρίς το ΦΠΑ) ο πελάτης δεν επιβαρύνεται για τη μεταφορά της παραγγελίας έως 2kg βάρους και όγκου. Για αγορές μικρότερου ποσού το κόστος είναι 3,50€ (χωρίς το ΦΠΑ) έως 2kg βάρους και όγκου, πάνω από 2kg το κόστος είναι 0,95€/kg (χωρίς το ΦΠΑ). Οι αποστολές των μικρών δεμάτων πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex ή Γενικής Ταχυδρομικής.


Επίσης οι παραγγελίες μπορούν να αποσταλούν και με την ELTA Courier Πόρτα-Πόρτα καθώς και με την ACS μετά από συνεννόηση μαζί σας. Σε περίπτωση πληρωμής της παραγγελίας με αντικαταβολή, η οποία εφαρμόζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας και μόνο για αξία αγορών που δεν υπερβαίνει τα 400,00€ (χωρίς το ΦΠΑ)  , η οποία επιβαρύνεται με έξοδα διαχείρισης αντικαταβολής 2,50€ (χωρίς το ΦΠΑ)  ανά παραγγελία και αποστολή μόνο με Γενική Ταχυδρομική.

Αν ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με μεταφορική της δικής του επιλογής, θα πρέπει να έχει προηγουμένως ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα. Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύουν οι χαμηλές χρεώσεις που έχουμε εξασφαλίσει.


Για αποστολές σε χώρες εντός και εκτός Ευρώπης η αποστολή γίνετε με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο (με αριθμό αποστολής) και η χρέωση προσαρμόζετε ανάλογα την χώρα και το βάρος.


Σε περίπτωση αποστολής με υπηρεσία ταχυμεταφοράς σε δυσπρόσιτη περιοχή το δέμα θα παραμένει στο πλησιέστερο τοπικό γραφείο και θα παραλαμβάνεται από εκεί. Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης ακόμα και σε δυσπρόσιτη περιοχή μετά από συνεννόηση με την και με την κατά περίπτωση επιπλέον χρέωση.


Για αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου οι αποστολές γίνονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών της “Καραπαλίδου Σ. Μαρία”. Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας και αφορούν την μεταφορά έως το πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 2-10 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος). Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κ.τ.λ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.